10 Kelebihan InstaEvo

10 Kelebihan InstaEvo

Peredaran teknologi dan sosial media kini semakin pesat membangun..

 

Perubahan positif ini juga memberi kelebihan kepada kita semua sebagai pengguna untuk memilih khidmat sosial media yang terbaik.

 

Facebook…twitter…instagram….antara media sosial yang paling popular sekarang ini…

 

Ramai yang menggunakan media sosial ini untuk menambah pendapatan..

 

Kali ini TPK ingin kongsikan 10 kelebihan InstaEvo yang pasti ramai peniaga-peniaga online diluar sana akan gembira dan suka dengan software  ini.

Kenapa anda perlu InstaEvo?

InstaEvo adalah applikasi yang memudahkan kerja anda dan sangat membantu anda dalam menguruskan semua hal perniagaan anda tanpa anda perlu mengadap media sosial tersebut selama 24 jam.

 

Anda boleh membuat kerja-kerja lain dan biarkan aplikasi ini menguruskan hal berkaitan dengan media sosial anda.

 

Selain itu, 10 Kelebihan InstaEvo ini akan membuatkan anda lebih mudah dalam seronok dalam perniagaan online.

 

“Anda boleh lihat sendiri bilangan follower anda meningkat dan jumlah yang berminat dengan produk anda bertambah…

Anda boleh dengar bunyi mesej yang banyak yang meminta untuk anda berikan maklumat berkaitan dengan produk yang dijual…

Anda akan rasa sendiri perubahan permintaan yang meningkat dan anda akan mula sibuk pos barang yang ditempah…”

 

1. Auto Posts

InstaEvo membolehkan anda untuk jadualkan setiap post dan gambar yang ingin anda kongsikan. Ini memudahkan anda untuk sentiasa dilihat aktif di laman sosial instagram dan setiap post yang anda berikan akan dibaca oleh semua follower anda.

 

2. Auto Comments

Apabila anda mula dikenali dan produk anda sudah mendapat tempat dihati follower anda..sudah tentu anda akan menjawab pelbagai soalan..

Bagi membantu dan mudahkan anda..InstaEvo membolehkan anda untuk setkan auto comments yang mana anda boleh tinggal apa-apa pesan kepada pelanggan anda untuk menghubungi anda menggunakan medium yang membolehkan anda untuk membalas segala persoalan dengan cepat.

 

3. Autolikes

Fungsi ini membolehkan follower anda tahu akan kewujudan anda dengan auto like pada setiap gambar yang dihantar oleh follower anda.

Ini akan memberi signal kepada follower anda bahawa anda seorang yang aktif dalam Instagram

 

4. Auto Follow

Setiap prospek yang follow anda secara automatik anda akan follow semula prospek itu dan ini akan mengembangkan lagi peluang anda untuk kongsikan produk anda kepada prospek yang berpotensi.

 

5. Auto Follow Back

Anda biasa akan ada prospek yang follow bukan..sudah tentu dengan InstaEvo secara automatik follower anda akan anda follow.

Dengan cara ini..setiap apa yang dikongsikan oleh prospek anda akan diketahui anda dan begitu juga sebaliknya.

 

Anda telah ketahui 5 Kelebihan InstaEvo yang boleh membantu dalam perniagaan anda. Bagaimanacaranya untuk dapatkan aplikasi ini??

 

Mudah sahaja..terus ke InstaEvo dan terus ikuti langkah yang diberikan…InstaEvo

 

Jika anda masih belum puas boleh terus sambung baca Kelebihan InstaEvo

 

6. Auti Unfollow

Sekiranya anda telah follow akaun IG seseorang tetapi dia tidak follow anda…sistem ini secara automatiknya akan unfollow.

 

7. Auto Direct Message

Ini adalah fungsi hebat yang terdapat dalam sistem ini..Anda boleh direct mesej kepada semua follower anda untuk mempromosikan produk anda dan ini memberi peluang yang lebih besar untuk mendapat prospek yang berpotensi.

 

8. Search

Anda juga boleh mencari apa sahaja maklumat yang diperlukan untuk mengetahui saingan anda dalam perniagaan yang dibuat dan sebarang maklumat terkini yang terdapat di pasaran.

 

9. Image Editor

Anda tidak perlu lagi aplikasi tambahan untuk edit gambar-gambar yang akan anda kongsikan..fungsi ini boleh menampakkan anda sebagai seorang yang professional dan gambar yang anda kongsikan akan lebih menarik .

 

10. Percuma

Anda diberikan tempoh 7 hari secara percuma untuk menggunakan sistem ini dan boleh lihat sendiri hasil yang akan anda terima..Jangan lepaskan peluang ini untuk anda cuba sendiri aplikasi InstaEvo ini dan terus tambah pendapatan.

 

Lengkap sudah 10 Kelebihan InstaEvo TPK kongsikan kepada anda semua. Jangan tunggu lagi…

 

Dapatkan segera aplikasi menarik ini di InstaEvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *