Emelmatik Autoresponder Percuma

emelmatik

Kini kita telah pun melangkah ke tahun baru 2017..Dikesempatan ini TPK ingin ucapakan SELAMAT TAHUN BARU pada semua pembaca setia blog ini. Tanpa anda blog ini tidak mampu bertahan sehingga ke saat ini.

 

Apabila kita bercakap mengenai tahun baru sudah tentu ianya akan bersangkutan dengan azam tahun baru. Sememangnya sudah menjadi lumrah dimana pada hujung tahun, ramai yang akan membicarakan mengenai azam tahun baru.

 

Pelbagai azam yang kita dengar..ada yang ingin menjadi lebih baik…kehidupan yang lebih sempurna dan macam- macam lagi..Tidak kurang hebatnya pada mereka yang ingin menambah pendapatan sampingan.

 

 

Dengan cabaran dan kos sara hidup yang semakin meningkat..sudah pasti azam tahun baru yang popular dikalangan kita adalah untuk menjana pendapatan sampingan.

 

Banyak cara yang boleh digunakan untuk menambah pendapatan sampingan..tetapi disini TPK ingin fokuskan kepada teknik evergreen yang sentiasa memberi pulangan yang lumayan iaitu teknik berniaga melalui emel.

 

Sudah menjadi lumrah dimana apabila pemasaran melalui emel akan menjadi masalah kepada peniaga adalah autoresponder.

“Autoresponder adalah satu medium yang digunakan oleh peniaga online untuk mempromosikan sesuatu produk hanya dengan setting beberapa langkah dan ianya akan dihantar ke semua emel yang telah didaftarkan.”

 

Sebenarnya ramai yang telah menggunakan teknik ini dan ianya masih releven walaupun ianya adalah teknik yang lama. Kehadiran media sosial yang terkini sebenarnya masih belum boleh melawan kehebatan teknik pemasaran emel yang masih lagi digunakan dan ianya memberikan pulangan yang lumayan dengan kos yang rendah.

 

Tedapat pelbagai autoresponder yang boleh kita perolehi diluar sana tetapi kita perlu pandai untuk memilih autoresponder yang boleh memberi ROI yang tinggi dan sistem yang berkesan.

 

Autoreponder yang TPK maksudkan adalah EMELMATIK. Autoresponder ini adalah satu sistem yang dibangunkan oleh rakyat tempatan dan telah memberi khidmat ini selama 7 tahun. Kemampuan autoreponder ini sudah tidak asing lagi. Ramai yang telah menggunakan autoreponder ini dan hasilya mereka sangat berpuas hati.

 

Berbeza dengan autoresponder lain yang memerlukan anda untuk membayar setiap bulan atau setiap perkhidmatan yang digunakan. Emelmetik hanya memerlukan anda untuk membayar sedikit wang dan ianya boleh digunakan tanpa anda perlu membayar lagi. Umpama kata bayar sekali seumur hidup.

 

Jika anda tidak yakin dengan khidmat yang diberikan, anda boleh menggunakan platform yang disediakan secara percuma tetapi kemudahan yang ada terhad berbeza dengan mereka yang membayar sepenuhnya.

 

Sekiranya anda tidak biasa dengan sistem yang digunakan. Terdapat juga video dan bahan bacaan yang boleh dijadikan panduan untuk anda terus mempelajari dan seterusnya menggunakan perkhidmatan ini sepenuhnya.

 

TPK sendiri menggunakan khidmat autoresponder ini dan hasilnya sangat berbaloi dan jika anda menggunakan sepenuhnya pasti anda tidak akan menyesal dan pulangan yang akan diterima adalah diluar dugaan.

 

Anda boleh keteahui dengan lebih langjut mengenai emelmatik ini di Autoresponder Emelmatik

 

Untuk sekian kalinya, admin kepada emelmatik ini sedang membuat promosi kepada mereka yang melanggan untuk menjadi ahli dan anda akan memperolehi pelbagai kelebihan dan bonus yang telah disediakan,

 

Rebut segera peluang ini dan terus nikmati kelebihan autoreponder Emelmatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *