Loading

Komisen 1 Dari Jobdirumah

Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam Kemaafan

Jobdirumah

“Usaha Tangga Kejayaan” 

Itulah antara kata-kata semangat yang TPK terapkan dalam melaksanakan sesuatu kerja. Alhamdulillah berkat usaha yang berterusan akhirnya TPK mendapat komisen pertama dari hasil kerja TPK sendiri di Jobdirumah.com. 

Tiada yang mustahil dalam menjalankan sesuatu usaha sekiranya kita ikhlas dan jujur. Ramai yang telah barjaya dengan Jobdirumah.com. Jangan cepat putus asa dan terus berusaha dengn kerja-kerja yang diterima.

Walaupun tidak banyak komisyen yang diterima tetapi TPK bersyukur kerana ianya hasil usaha TPK sendiri.

Bayaran pemakluman yang TPK terima dari emel
Bayaran pemakluman yang TPK terima dari emel

Ketika TPK sedang berehat bersama keluarga, terkejut apabila mendapat emel pembayaran dari Jobdirumah.com yang mana komisen sebanyak RM25.00 telah dikreditkan ke akaun TPK.

Bukan niat untuk bermegah-megah dengan komisen yang diterima tetapi sekadar berkongsi kegembiraan dan ilmu untuk menjana pendapatan hanya dirumah.

Dengan kenaikan harga barang dan taraf hidup, ramai yang sudah mula mencari pekerjaan sampingan dan ada yang memulakan perniagaan.

Kesibukan kerja yang ada tidak sempat untuk memberi sepenuh perhatian kepada kerja sampingan yang dibuat. Maka, jobdirumah.com adalah jawapan yang sesuai untuk mereka yang hanya ingin membuat kerja sampingan hanya dirumah sahaja.

Pembaca juga boleh berjaya dan mendapat komisen lebih lagi dari apa yang TPK terima. Usaha, tidak putus asa, dan ikhlas melaksanakan tugas yang diterima adalah kunci kejayaannya.

Transaksi pembayaran yang telah diterima dari Job.dirimah.com
Transaksi pembayaran yang telah diterima dari Job.dirimah.com

4 cara mudah untuk memulakan kerja di Jobdirumah.com sangat mudah.

1. Daftar dan diri di Jobdirumah.com

2. Bayar yuran pendaftaran RM50.00 seumur hidup.

3. Fahami dan ikut arahan yang diberikan sebelum memulakan kerja.

4. Piliha kerja yang bersesuaian dan mulakan kerja yang diterima.

Kata-kata mereka yang telah berjaya
Kata-kata mereka yang telah berjaya

==> Daftar di Jobdirumah.com

Semoga berjumpa di masa akan datang

Wassalam

 

Kongsi Bersama:
Tag: 4 cara mudah untuk memulakan jobdirumahaffiliate jobdirumahapa itu jobdirumahasiaparttime postbagaimana JobDiRumah.Com beroperasiBayaran komisen ketiga dari Jobdirumah.combuat duit dari jobdirumahbuat duit dengan jobdirumahbuat kerja dari rumahbuat kerja dirumahbuat kerja onlinebukti bayaran jobdirumahbukti bayaran jobdirumah.combukti jobdirumah penipucara nak cari kerja di rumah onlinecari duit sampingancari duit tambahancari kerja onlinecari kerja online dirumahcari kerja sambilancontoh-contoh pekerjaan yang ditawarkan oleh Pihak JobdiRumah.comdah kena tipu dengan jobdirumahduit dari jobdirumahhalalkah JobDiRumah.Comi love jobdirumah.comjawatan kerja jobdirumahjob di rumahjob dirumahjob from homejobdirumahjobdirumah affiliatejobdirumah bayaran komisenjobdirumah bekerjajobdirumah comjobdirumah malaysiajobdirumah memang bayarjobdirumah partnerjobdirumah penipujobdirumah reviewjobdirumah scamjobdirumah scam ramai orangjobdirumah tak bayarjobdirumah tipujobdirumah tipu keJobdirumah: Info Tentang Kerja Sambilan Jobdirumahjobdirumah.com menipuJobDiRumah.Com scam?join jobdirumahkerja dari rumahkerja dirumahkerja sampingankerjadirumahkomisyen affiliatekomisyen keempatkomisyen ketigakonsep jobdirumahmacam mana ka cari job dirumahmake money from homemake money with jobdirumahpart timepekerja dari rumah diperlukanpekerja diperlukanpekerja sambilan dari rumah diperlukanpeluang buat duit dengan jobdirumahprogram affiliatereview jobdirumahrugi join jobdirumahsaya suka jobdirumahsaya suka jobdirumah.comscam jobdirumahtambah pendapatan onlinetambah pendapatan sampingantestimonial jobdirumahtips jobdirumahulasan jobdirumah

5 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

 • Harmiza
  April 3, 2014

  Assalamualaikum, congrats sbb dpt 1st komisyen! Alhamdulillah saya pun bru je dpt 1st komisyen =) Good luck! selamat memepromote lg =)

  • TPK
   April 4, 2014

   Terima kasih..semoga kita sama-sama menjana pendapatan dengan jobdirumah ini..

 • Kerja Jobdirumah Susah
  April 1, 2014

  […] Komisen 1 Dari Jobdirumah […]

 • Saljuhumairah
  March 23, 2014

  Teruskan Promosi… Dalam sebulan pastikan ada 10 artikel Untuk jobdirumah.., terbaik.

  • TPK
   March 25, 2014

   terima kasih tuan kerana sudi berkongsi tips..