Mencari Kerja Dari Rumah?

Tinggal beberapa bulan sahaja lagi untuk kita akhiri tahun 2016.

 

Sudahkah anda mencapai matlaamat anda??

 

Tahun 2016 adalah merupakan tahun yang mencabar…

Dari pelbagai sudut dan aspek.

 

tambahan pula dengan isu 2 kerja…dan ramai yang mula mencari pendapatan sampingan untuk menampung kos sara hidup yang semakin meningkat.

 

Dengan kekangan masa dan tugas hakiki yang ada…cara yang paling mudah untuk menambah pendapatan adalah melalui Jobdirumah

 

Jobdirumah menyediakan panduan lengkap untuk memulakan kerja sambilan dirumah
Jom Buat Kerja Sambilan di Rumah dengan Jobdirumah
Admin dah lama kerja dengan Jobdirumah.
Jobdirumah adalah platform yang sediakan panduan untuk buat kerja sambilan dirumah dengan gaji yang sangat power melalui kerja-kerja dengan syarikat luar dan dalam negara.
Mereka akan akan guide step-by-step cara untuk dapatkan kerja yang betul dan tidak ditipu.
Bayaran yang admin terima hasil Jobdirumah
Bayaran Jobdirumah
Contoh kerja adalah seperti kumpul maklumat, key-in data maklumat ke dalam sistem, melakukan kaji selidik data, buat laporan serta kerja am secara online.
Ya.
Semuanya secara onliine sahaja menggunakan komputer.
Pekerja hanya perlu pilih bidang yang sesuai denga kemahiran sendiri.

Apa Syarat-syarat Utama?

Walaupun ianya kerja online, tetap ada syarat.
Anda layan memohon sekiranya berjaya memenuhi syarat-syarat berikut:
  1. Perkara paling utama adalah mempunyai kebolehan menulis, membaca dan memahami B.Inggeris.  Kalau baru nak belajar B.Inggeris  aku cadangkan tak perlu bazirkan masa memohon.  Lebih baik cari kerja lain.
  2. Mempunyai kemahiran menggunakan kompunter dan Internet yang baik termasuk penggunaan Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint dan lain-lain)
  3. Mempunyai komputer dan laptop sendiri.  Supaya mudah untuk anda sempurnakan tugasan dalam tempoh yang ditetapkan.  Bagi yang menggunakan perkhidmatan cyber cafe – tidak disaranakan kerana ada kos tambahan disitu dan sukar untuk mengikut tempoh tugasa.
  4. Pastikan rumah anda ada akses talian internet.
  5. Mempunyai tahap disiplin diri yang tinggi untuk bekerja tanpa pemantauan.  Jika anda suka bertangguh, kerja ini sangat tidak sesuai.
  6. Cepat dan mudah memahami arahan serta perkara baru.
  7. Bersedia untuk bekerja keras.
Kerja ni open untuk semua yang memenuhi syarat.
Apa yang best, anda boleh buat kerja dengan kebebasan sendiri 24 jam.
Tapi, admin cadangkan korang sediakan tempat yang selesa dirumah. Sebab anda perlu fokus dengan setiap tugasan yang telah ditetapkan.
Tawaran kerja akan diberikah oleh pihak syarikat mengikut keperluan kerja dan kehendak syarikat.
Senarai tugasan yang bias ditawarkan oleh syarikat adalah seperti:
  • Data entry
  • Words Typing
  • Translator
  • Proof Reading
  • Web Research
  • Virtual Assistant
  • Market Survey
  • Copywriter
  • Copy Typing
  • Transcription
  • Content Writer

Contoh kekosongan jawatan

contoh tugasan
Apa yang penting ia adalah kerja, dan anda buat anda dapat.
Jobdirumah bukannya

X – Skim Cepat Kaya (SCK)

X – Jual Beli Matawang (Forex)

X – Bisnes MLM atau piramid

Ia sebenar-benar kerja yang anda perlu untuk dapatkan upa.
Daftar Jobdirumah sekarang untuk mulakan kerjaya sambilan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *