Loading

Menjana Pendapatan Pasif Dengan Tone Excel

Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam Kemaafan

Untitled

Sebelum ini TPK ada kongsikan mengenai fonomena tone excel yang melanda. Jika dilihat ramai yang mula mempromosikan penggunaan simcard tone excel.

Sekiranya anda terlepas entri tersebut boleh terus membaca di Tone Excel – Fenomena Baru Pendapatan Pasif

Entri sebelum ini, TPK kongsikan mengenai pengenalan tone excel. Entri kali ini TPK akan kongsikan pula selain menyediakan perkhidmatan seperti telco lain, tone excel menyediakan kemudahan kepada pelanggannya menjana pendapatan secara pasif.

Apa yang dimaksudkan dengan pendapatan pasif??

Apa yang anda guna, anda akan dibayar dan terima komisyen. Selain itu, jika anda perkenalkan atau menaja seseorang untuk menggunakan tone excel, setiap apa yang digunakan atau tambah nilai oleh orang yang anda taja akan mendapat kelebihan atau komisyen, anda juga akan mendapat komisyen.

Level penerimaan komisyen ini adalah selama 3 level dan ianya tiada had.

images

Tone Excel mempunyai 3 aras / tingkat keahlian

  • 6% pendapatan ahli dari bahagian 1 / setiap tambahnilai terus dari ahli
  • 3% pendapatan ahli dari bahagian 2 melalui tambahnilai terus ahli
  • 11% pendapatan ahli dari bahagian 3 melalui tambahnilai terus ahli

Contoh dalam gambarajah adalah lebih jelas dan ianya mengambil contoh setiap orang menaja 10 orang. Anda boleh lihat hasilnya.

Jika anda seorang yang pemalu tetapi ingin menjana pendapatan pasif. TPK cadangkan simcard tone excel ini adalah sesuai untuk anda. Anda guna sendiri dapat semula apa yang anda guna.

Sekiranya anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut mengenai simcard ajaib ini. Boleh terus letakkan komen anda atau hubungi TPK di 01115281411 (idp: 232130)

Semoga berjumpa di masa akan datang

Wassalam

Kongsi Bersama:

206 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge