Tak Sangka…Jobdirumah nie PENIPU…Jobdirumah Memamg MENIPU

 Assalamualaikum, Salam Sejahtera dan Salam Kemaafan

Betul ke??

“Jobdirumah Penipu?”Abang Ensem

“Jobdirumah memang menipu…?” – Titan

Jobdirumah Penipu

Jobdirumah Penipu

Awal tahun ini, TPK pulun mempromosikan Jobdirumah lepas percaya kata-kata Mamat Ego ini.

Macam-macam cerita pasal Jobdirumah

Baguslah jobdirumah…

Terbaiklah jobdirumah….

Menguntungkanlah jobdirumah…

……dan macam-mcam lagi kata-kata indah pasal Jobdirumah.

Mulanya dalam kepala setkan untuk – jangan terpengaruh dan tertipu dengan kata-kata indah dia.

Takut-takut tertipu

Akhirnya terjebak juga. Kesnya bermula apabila tangan nie gatal cuba-cuba search dekat encik google “Jobdirumah Penipu” dan “Jobdirumah Menipu”

Antara teknik berkesan yang digunakan oleh Titan untuk menarik perhatian orang untuk membaca seterusnya dalam entrinya. Mungkin dah ada blogger yang dah terkenal dan review cerita mereka.

Alih-alih semua cerita pasal kebaikan jobdirumahTajuk entri ja kata menipu tetapi sebenarnya semuanya promosi. Yang hebatnya, yang tersenarai dalam search engine majoriti link dari mamat Ego nie.

Pembaca sekalian kenal ke??

Lelaki yang perasan Ego.

Kalo tak kenal. Boleh search sendiri ye..

Sedar tak sedar memang TPK tertipu dengan keyword “Jobdirumah Penipu” dan “Jobdirumah Menipu” yang digunakan pada blog dia. Kepala otak dia yang geliga mesti fikir akan ada orang yang akan search macam TPK search.

Bukan “Jobdirumah Penipu” tetapi mamat nie yang penipu. Tipu helahnya bertukar menjadi umpan.

Sungguh TPK yang sangka…

Tak sangka diri telah ditipu

Rasa seperti diri telah bijak habis..

Akibatnya…

Tak pasal-pasal terpaksa terima komisyen masuk ke akaun CIMB. Walaupun tak banyak tapi Alhamdulillah rezeki masuk tanpa diduga.

Jobdirumah

Jobdirumah

Ada baiknya juga mamat tu menipu…

Thanks bro titan…hasil dari penipuan yang dibuat, dapat juga aku merasa sedikit komisyen sebagai blogger.

Thanks kepada pembaca yang membaca entri ini sampai habis.

Apa yang pasti, anda mesti tertipu dengan entri Jobdirumah Penipu ni kan?? Mesti anda ingat betul-betul Jobdirumah ni menipu. Keputusannya, anda klik link Daftar Jobdirumah ni dan daftar terus. Supaya anda pun boleh masuk komisyen macam kami.

Sama-sama kita tertipu untuk kebaikan…

Penting:

1. Sebagai rekod, Jobdirumah tidak pernah menipu – pembayaran komisyen adalah antara prgram affiliate paling cepat pembayarannya.

2. Rekod kedua, Jobdirumah antara kerjaya sambilan dirumah paling terbaik dan sempoi untuk blogger.

6 thoughts on “Tak Sangka…Jobdirumah nie PENIPU…Jobdirumah Memamg MENIPU

  1. Dedaun Comel | Buat Duit Online

    Tajuk memang hebat.. Terasa semangat pula nak kena tipu dengan Job di rumah ni.. haha..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *